grandi

Kompani shpërndarëse e lëndës së parë për furra buke dhe pastiqeri

Grandi SH.P.K, kompani e themeluar në vitin 1990 me bazë në qytetin e  Prizrenit, Kosovë.

Bëjmë importin dhe shpërndarjen e lëndës së parë për furra buke me produkte si majë buke, përmirsues për bukë, fillë për pjekje, margarinë, fara për bukë, mikse të ndryshme për pjekje etj.

Jemi perfaqësues ekskluziv i kompanisë prestigjioze dhe globale “Lesaffre” për majë buke dhe përbërësve për pjekje si dhe disa brendeve të tjera në fushën e brumërave.