Kompani shpërndarëse e lëndës së parë për furra buke dhe pastiqeri

+383 48 835 070

Your partner since 1990

Produktet tona

  • Fresh Yeast
  • Bread Improver
  • Bread mixes
  • Pastry Margarine
  • Baking Fillings
rsz_combi (1)

Your partner since 1990

Kompani shpërndarëse e lëndës së parë për furra buke dhe pastiqeri

Grandi SH.P.K, kompani e themeluar në vitin 1990 me bazë në qytetin e  Prizrenit, Kosovë.

Bëjmë importin dhe shpërndarjen e lëndës së parë për furra buke me produkte si majë buke, përmirsues për bukë, fillë për pjekje, margarinë, fara për bukë, mikse të ndryshme për pjekje etj.

Jemi perfaqësues ekskluziv i kompanisë prestigjioze dhe globale “Lesaffre” për majë buke dhe përbërësve për pjekje si dhe disa brendeve të tjera në fushën e brumërave.

Your partner since 1990

Contact us